Pentru nevoia ta de logistică.

Eurotransport Logistics - always a solution

Salut! Suntem Eurotransport Logistics, unul dintre liderii în expedițiile naționale și internaționale de mărfuri, cu sediul în Iași și punct de lucru la Cluj.

Oferim o gamă variata de servicii de transport marfă, transport agabaritic, comisionar vamal sau închiriere de utilaje. Nu ezitati să ne contactați!.

Construim relații de afaceri bazate pe încredere, corectitudine și deschidere, reciproc avantajoase. Ne alegem furnizorii care împărtășesc principiile noastre și construim cu ei o relație deschisă și onestă.

Misiunea noastră este, ca prin toate serviciile oferite, să contribuim la succesul dumneavoastră.

Eurotransport Logistics SRL ofera tuturor clientilor interesati, in tara si in strainatate, cu maximum de profesionalism, cele mai apreciate si competitive servicii de:

  • Transport auto intern și internațional (marfă în sistem grupaj și transport complet, marfă generală, mărfuri alimentare, utilaje și instalații, mărfuri siderurgice, marfă periculoasă, marfă agabaritică, cu camioane cu volume variind între 1,5 to și 22 to, camioane cu prelată, cu remorcă, dube închise, frigorifice, s.a.);
  • Transport feroviar;
  • Activități logistice (depozitarea mărfurilor, gestiunea și controlul stocurilor)

Avem planuri mari. Ne dorim ca până în 2020 Eurotransport Logistics să ajungem în primele 25 de companii de logistică din România. Să ne menținem titlu de cea mai mare  casă de expediții din regiunea NE a României și să oferim servicii logistice la cel mai înalt grad de profesionalism, siguranță și mobilitate.

Ne dorim să devenim globali în adevăratul sens al cuvântului, de la un pol la celălalt.

Eurotransport Logistics dorește să atingă nivelul de excelență în toate aspectele activității sale, preocupându-se permanent de calitatea serviciilor logistice pentru a le furniza la cel mai înalt grad de profesionalism, siguranță și mobilitate.

Ne dorim astfel să ajungem prima opțiune a clienților, în privința serviciilor logistice.

servicii

Au avut şi au încredere în noi.

1.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Eurotransport Logistics SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale colectate.

 

1.2. Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor/Partenerilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

 

1.3. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau in formularul de contact, partenerul  accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Eurotransport Logistics SRL, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.2.

 

1.4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

1.5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Calea Chisinaului nr. 27, Iasi, jud Iasi, in atentia S.C. Eurotransport Logistics SRL, va puteti exercita dreptul, in mod gratuit, pentru a solicita sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

 

1.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Calea Chisinaului nr. 27, Iasi, jud Iasi, in atentia S.C. Eurotransport Logistics SRL, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

 

1.6.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

 

1.6.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

 

1.6.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 

1.7. De asemenea, Eurotransport Logistics SRL poate furniza datele cu caracter personal ale partenerului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile specificate, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.

 

1.8. Informatiile cu caracter personal  pot fi furnizate si catre: organele de Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Citește mai mult:

fsdfs dfvd gfdg dgdgdh dg d ghdhd hdghdg hg dgbgdf

Citește mai mult:

dfsd df f fvf fc fv fv fv fv fv f v v

Citește mai mult:

Eurotransport Logistics are capacitatea de a acoperi toata reteaua de drumuri publice din Romania, cu mijloace de transport specifice fiecarei categorii de drum.

Citește mai mult: