Despre noi

Acasă   |   Despre noi

Pentru nevoia ta de logistică.

Eurotransport Logistics - always a solution

Salut! Suntem Eurotransport Logistics, unul dintre liderii în expedițiile naționale și internaționale de mărfuri, cu sediul în Iași și punct de lucru la Cluj.

Oferim o gamă variata de servicii de transport marfă, transport agabaritic, comisionar vamal sau închiriere de utilaje. Nu ezitati să ne contactați!.

Construim relații de afaceri bazate pe încredere, corectitudine și deschidere, reciproc avantajoase. Ne alegem furnizorii care împărtășesc principiile noastre și construim cu ei o relație deschisă și onestă.

Misiunea noastră este, ca prin toate serviciile oferite, să contribuim la succesul dumneavoastră.

Eurotransport Logistics SRL ofera tuturor clientilor interesati, in tara si in strainatate, cu maximum de profesionalism, cele mai apreciate si competitive servicii de:

  • Transport auto intern și internațional (marfă în sistem grupaj și transport complet, marfă generală, mărfuri alimentare, utilaje și instalații, mărfuri siderurgice, marfă periculoasă, marfă agabaritică, cu camioane cu volume variind între 1,5 to și 22 to, camioane cu prelată, cu remorcă, dube închise, frigorifice, s.a.);
  • Transport feroviar;
  • Activități logistice (depozitarea mărfurilor, gestiunea și controlul stocurilor)

Avem planuri mari. Ne dorim ca până în 2020 Eurotransport Logistics să ajungem în primele 25 de companii de logistică din România. Să ne menținem titlu de cea mai mare  casă de expediții din regiunea NE a României și să oferim servicii logistice la cel mai înalt grad de profesionalism, siguranță și mobilitate.

Ne dorim să devenim globali în adevăratul sens al cuvântului, de la un pol la celălalt.

Eurotransport Logistics dorește să atingă nivelul de excelență în toate aspectele activității sale, preocupându-se permanent de calitatea serviciilor logistice pentru a le furniza la cel mai înalt grad de profesionalism, siguranță și mobilitate.

Ne dorim astfel să ajungem prima opțiune a clienților, în privința serviciilor logistice.

38Camioane
40Oameni în echipă
300Clienți în întreaga lume
526Proiecte realizate

SUNTEM ORIENTAȚI CĂTRE UN SERVICIU DE CALITATE
LA CEL MAI BUN COST POSIBIL

AFLA MAI MULTE

Parteneri de încredere