Despre noi şi echipă

Sinergia grupului

Cu peste 13 ani de experienta in domeniul transportului de marfuri, EUROTRANSPORT LOGISTICS, expeditor national si international de marfuri, ofera clientilor sai servicii de transport in parteneriat cu mii de transportatori locali si din afara tarii. Accesul la piata internationala a transporturilor de marfuri duce la o mai mare eficientizarea a rutelor si la un pret/transport mai avantajos pentru client.

Experiență

Experienta noastra vasta ne permite sa va oferim solutii complete pentru orice transport de marfuri rutier, intern si international, pentru o gama variata de marfuri generale, alimentare, utilaje si instalatii, produse siderurgice, marfuri vrac, cereale, marfuri ADR si marfuri agabaritice.

Ne puteti solicita pentru urmatoarele tipuri de transport rutier: in regim exclusiv, in regim grupaj si transport expres.

Marfa dumneavoastra este dublu asigurata!

Pe langa asigurarea CMR obligatorie, detinuta de transportator, Eurotransport Logistics detine o polita suplimentara de asigurare de raspundere civila in valoare de 100.000 euro pentru transporturile internationale si 60.000 euro pentru cele interne, ea putand fi extinsa in caz de necesitate.

Asigurarea pe casa de expeditie poate fi utila in cazurile cand recuperarea pagubei este urgenta sau in orice alta situatie..