Cariera la...

Acasă   |   Carieră   |   marketing team
marketing team

marketing team

Cu o experienţă de aproape 2 decenii in care am pus capitalul atohton în mişcare şi cu aceeaşi dorinţă de dezvoltare accelerată, facem următorul pas iar incepand cu luna iunie 2021, ca o incununare a eforturilor noastre, avem o noua forma de organizare care sa ne permita adaptarea la noile conditii ale pietei şi o dezvoltare rapidă.

Vineri, 12 Iulie 2019 08:01

Cere o oferta

  

Chestionar

Vă rugăm completați câmpurile de mai jos pentru a face o programare.

Nume
Număr de telefon
E-mail
Descrieți nevoia dumneavoastră de asigurat.

Va multumim pentru timpul acordat.
Un consultant Eurotransport Insurance vă va contacta în cel mai scurt timp.

 

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.      Tel.  +4 0744.575.956

 

Joi, 04 Iulie 2019 13:11

Carieră

Atuuri care te pot recomanda să faci parte din echipa noastră:

- eperiență pe un post similar,

- abilitatea de a lucra în echipă,

- capacitatea de comunicare și inter-relaționare,

- o bună cunoaștere a pachetului MS Office (Word, Excel),

- bun negociator și cu capacitate de a lua decizii rapide,

- atitudinea proactivă și deschiderea spre rezolvarea provocărilor noi,

- cunoașterea unei limbi de circulație internațională,

- entuziasmul, ambiția și responsabilitatea.

Joi, 04 Iulie 2019 11:04

Categorii asigurări

 

CATEGORII DE ASIGURĂRI

 

 

1.      Asigurari de accidente ale persoanelor, angajaților sau alte categorii profesionale

2.      Asigurări de asistență medicală/Asigurări de Sănătate

3.      Asigurări de bunuri

-         Property- clădiri și bunuri din clădiri

     -Instalații și uilaje

    - utilaje din construcții sau agricultură

                          - Asigurarea Constructorului/montorului

                          - Asigurarea Echipamentelor Electronice

                          - Asigurarea Imobilelor aparținând persoanelor fizice

                          - Asigurarea Întreruperii activității societăților comerciale

            4. Asigurarea Bunurilor transportate (aerian/terestru/maritim) – CARGO

            5. Asigurări CMR

            6. Garanții  financiare

            7. Asigurări de pierderi financiare

            8. Asigurarea Autovehiculelor- RCA, CASCO

            9. Răspunderi:

                        - Răspunderea Civilă Generală

                        - Răspunderile Civile Profesionale

                        - Răspunderi Civile manageriale/membri CA

 

                        - Alte categorii de răspunderi :locațiune, hoteluri, intermediar transport rutier, insolvență operator de transport rutier etc

            Eurotransport Logistics este soluția serviciului de calitate la cel mai bun cost posibil!!!

             

            Profesionalismul dumneavoastră vă asigură succesul afacerii, Eurotransport Logistics vă asigură acoperirea corectă, optimă și profesionistă a tuturor riscurilor externe care pot afecta succesul dvs!

 

                       E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.      Tel.  +4 0744.575.956

 

Marți, 19 Iunie 2018 09:07

Agent Economic Autorizat (AEO)

#Eurotransport Logistics SRL este acum Agent Economic Autorizat. Acest lucru ne permite sa oferim clientilor nostri o serie de avantaje cum ar fi:

Marți, 29 Mai 2018 06:07

Politica GDPR

1.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Eurotransport Logistics SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale colectate.

 

1.2. Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor/Partenerilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

- selectarea candidaturii pentru ocuparea unui post deschis in cadrul companiei si promovat prin intermediul altro terti (site-uri care contin baze de date cu candidati: ejobs, best jobs, linked in, Facebook) sau prin aplicarea directa pe site-ul nostru www.eurotransportlogistics.ro, prin email pe oricare din adresele de email cu terminatia eurotransportlogistics.ro, dupa caz, pe consimtamantul tau daca ti-ai manifestat optiunea in acest sens.

 

1.3. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau in formularul de contact, partenerul  accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Eurotransport Logistics SRL, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.2.

 

1.4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

1.5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Calea Chisinaului nr. 27, Iasi, jud Iasi, in atentia S.C. Eurotransport Logistics SRL, va puteti exercita dreptul, in mod gratuit, pentru a solicita sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

 

1.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Calea Chisinaului nr. 27, Iasi, jud Iasi, in atentia S.C. Eurotransport Logistics SRL, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

 

1.6.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

 

1.6.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

 

1.6.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 

1.7. De asemenea, Eurotransport Logistics SRL poate furniza datele cu caracter personal ale partenerului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile specificate, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.

 

1.8. Informatiile cu caracter personal  pot fi furnizate si catre: organele de Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Duminică, 29 Ianuarie 2017 11:49

Despre noi

Pentru nevoia ta de logistică.

Eurotransport Logistics - always a solution

Salut! Suntem Eurotransport Logistics, unul dintre liderii în expedițiile naționale și internaționale de mărfuri, cu sediul în Iași și punct de lucru la Cluj.

Oferim o gamă variata de servicii de transport marfă, transport agabaritic, comisionar vamal sau închiriere de utilaje. Nu ezitati să ne contactați!.

Construim relații de afaceri bazate pe încredere, corectitudine și deschidere, reciproc avantajoase. Ne alegem furnizorii care împărtășesc principiile noastre și construim cu ei o relație deschisă și onestă.

Misiunea noastră este, ca prin toate serviciile oferite, să contribuim la succesul dumneavoastră.

Eurotransport Logistics SRL ofera tuturor clientilor interesati, in tara si in strainatate, cu maximum de profesionalism, cele mai apreciate si competitive servicii de:

  • Transport auto intern și internațional (marfă în sistem grupaj și transport complet, marfă generală, mărfuri alimentare, utilaje și instalații, mărfuri siderurgice, marfă periculoasă, marfă agabaritică, cu camioane cu volume variind între 1,5 to și 22 to, camioane cu prelată, cu remorcă, dube închise, frigorifice, s.a.);
  • Transport feroviar;
  • Activități logistice (depozitarea mărfurilor, gestiunea și controlul stocurilor)

Avem planuri mari. Ne dorim ca până în 2020 Eurotransport Logistics să ajungem în primele 25 de companii de logistică din România. Să ne menținem titlu de cea mai mare  casă de expediții din regiunea NE a României și să oferim servicii logistice la cel mai înalt grad de profesionalism, siguranță și mobilitate.

Ne dorim să devenim globali în adevăratul sens al cuvântului, de la un pol la celălalt.

Eurotransport Logistics dorește să atingă nivelul de excelență în toate aspectele activității sale, preocupându-se permanent de calitatea serviciilor logistice pentru a le furniza la cel mai înalt grad de profesionalism, siguranță și mobilitate.

Ne dorim astfel să ajungem prima opțiune a clienților, în privința serviciilor logistice.

servicii

Au avut şi au încredere în noi.

1.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Eurotransport Logistics SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale colectate.

 

1.2. Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor/Partenerilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

 

1.3. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau in formularul de contact, partenerul  accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Eurotransport Logistics SRL, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.2.

 

1.4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

1.5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Calea Chisinaului nr. 27, Iasi, jud Iasi, in atentia S.C. Eurotransport Logistics SRL, va puteti exercita dreptul, in mod gratuit, pentru a solicita sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

 

1.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Calea Chisinaului nr. 27, Iasi, jud Iasi, in atentia S.C. Eurotransport Logistics SRL, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

 

1.6.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

 

1.6.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

 

1.6.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 

1.7. De asemenea, Eurotransport Logistics SRL poate furniza datele cu caracter personal ale partenerului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile specificate, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.

 

1.8. Informatiile cu caracter personal  pot fi furnizate si catre: organele de Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Citește mai mult:

fsdfs dfvd gfdg dgdgdh dg d ghdhd hdghdg hg dgbgdf

Citește mai mult:

dfsd df f fvf fc fv fv fv fv fv f v v

Citește mai mult:

Eurotransport Logistics are capacitatea de a acoperi toata reteaua de drumuri publice din Romania, cu mijloace de transport specifice fiecarei categorii de drum.

Citește mai mult:

Luni, 16 Ianuarie 2017 15:22

Ambalare, manipulare și transport.

Ne diversificăm activitatea. Asigurăm clienților noștri servicii profesioniste de ambalare, manipulare și transport. Un proiect complet. Putem oferi servicii complete de ambalare a utilajelor și echipamentelor, manipulare în interiorul locației (fabrici, depozite, etc.), încărcare și ancorare și bineînțeles servicii de transport intern sau internațional.

Joi, 22 Decembrie 2016 14:54

O echipă cu suflet... mare

Am dat o mână de ajutor Moșului și sperăm ca acest comportament să fie multiplicat. Ne dorim ca în fiecare an să reușim să aducem o mică bucurie unor oameni care au mai mult sau mai puțin nevoie de sprijinul semenilor lor. Ne dorim să arătăm lumii, prin exemplu, că un gest mic poate aduce o bucurie mare.

Un proiect complet și complex realizat de către compania noastră și finalizat cu succes la sfârșitul lunii noiembrie. Acest proiect s-a derulat pe parcursul mai multor luni de zile și a presupus un traseu interesant. Eforturile conjugate ale echipei noastre dar și ale partenerilor noștri au fost pe măsura anvergurei acestui proiect, dar au meritat și ne-au adus un plus de experiență dar și o doză de bucurie la finalizarea cu succes a acestuia.

12
Pagina 1 din 2