PERMANENT ORIENTAȚI CĂTRE UN SERVICIU DE CALITATE LA CEL MAI BUN COST POSIBIL

            În actualul climat economic și profesional, în care provocările concurențiale și nevoia de a găsi permanent noi soluții pentru diversificarea și creșterea calității serviciilor oferite, Eurotransport Logistics - unul din liderii în expedițiile naționale și internationale, construiește relații contractuale și parteneriate cu prestatori de servicii, care să completeze și să îmbunătățească pachetul de servicii oferit, asigurând desfășurarea tuturor actvităților în deplină siguranță!

            Urmăm această politică de comportament și suntem în măsură să completăm azi gama servciilor oferite cu un nou compartiment: Managementul riscurilor prin care ne propunem identificarea tuturor evenimentelor incerte, dar posibile care apar permanent și ale căror efecte pot afecta activitatea de transport în special dar și celelalte activități economice, sau socio-umane ale partenerilor sau beneficiarilor serviciilor noastre.

            Pentru a finaliza această activitate, în parteneriat cu Consultant AA Broker de Asigurare, asigurăm acoperirea riscurilor identificate prin plasarea acestuia în asigurare la cel mai optim cost posibil prin noul serviciu oferit de societatea noastră, când:

            Eurotransport Logistics este soluția serviciului de calitate la cel mai bun cost posibil!!!

             

            Profesionalismul dumneavoastră vă asigură succesul afacerii, Eurotransport Logistics vă asigură acoperirea corectă, optimă și profesionistă a tuturor riscurilor externe care pot afecta succesul dvs!

 

                            E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.      Tel.  +4 0744.575.956